Effektiv ledelse af museale projekter

21/06/2017 - 22/06/2017
Vartov, Farvergade 27D, København
Uanset om du har ansvaret for en udstilling, et større udlån, en udgravning eller restaureringsopgave er du som projektleder dybt afhængig af dine kolleger, dine beføjelser og ikke mindst din projektplan.

Kurset giver dig træning i de redskaber, som du kan anvende, når du skal have succes som projektleder i en verden der ikke er perfekt.

På kurset gennemgår vi projektlederens rolle, opgaver og værktøjer fra opstart til afslutning af et projekt.

Kursets hovedtemaer
  • Sikring af et tilstrækkeligt fundament for projektet
  • Museets organisering og projekter
  • Etablering af et velfungerende projektteam
  • Udarbejdelse af realistisk projektplan
  • Overvågning og sikring af fremdrift i aktiviteterne
  • Afslutning af projekt
Dit udbytte
Du får konkrete redskaber til, at:
  • Balancere mellem modsatrettede interesser
  • Håndtere usikkerhed
  • Engagere og fastholde dine kolleger i projektet
  • Sikre fremdrift i projektet, så de aftalte mål bliver nået
Start- og sluttider
21.06.2017 kl. 10.00-17.00
22.06.2017 kl. 09.00-16.00
Museumsansatte med ansvar for at gennemføre projekter på museet, eksempelvis udgravning, udstilling, organisationsændring, IT-implementering.
Jacob Buhl Jensen, Uddannelsesleder hos ODM
01/06/2017

DKK 2.500 inkl. frokost (ODM-medlem)
DKK 2.900 inkl. frokost (ikke-medlemmer)

Der er pt. fuldt hold, men mulighed for at komme på venteliste - skriv til sfh@dkmuseer.dk for mere information.

"Tak for et aldeles fremragende kursus. Jeg er allerede i gang med at strukturere egne projekter og mener endda at have fået ledelsen om bord på en række af ideerne."
"Den praksisorienterede tilgang og udgangspunktet i museernes særlige forhold var særlig godt. Underviser var god til at fastholde deltagere med aktiviteter og inddragelse."