Til museerne:
ODM's medlemmer kan gratis annoncere ledige stillinger på museerne på denne side og til ODM's følgere på Linkedin.
Send stillingsopslaget og evt. et foto til ck@dkmuseer.dk

Til jobansøgere:
Vær opmærksom på, at det ikke er alle aktuelle ledige stillinger på museerne, der findes her. ODM bringer kun de stillingsopslag, som museerne selv har indsendt.

Bemærk at alle forhold vedr. stillingsopslagene alene varetages af den organisation, der er nævnt i opslaget. Spørgsmål bedes rettes direkte til organisationen, der søger en medarbejder og ikke ODM, som kun videreformidler opslagene for museerne.

Deadline for ansøgning: 28/07/2017 - 12:00

Skagens Kunstmuseer søger en alsidig og udadvendt leder til Medie, Salg og Kommunikationsafdelingen. Som chef i afdelingen har du ansvaret for drift og udvikling af presse, markedsføring og turisme, museets billet- og butikssalg, arrangementer og...

Deadline for ansøgning: 03/08/2017 - 12:00

Østsjællands Museum (ØSM) søger en direktør, som kan være motoren for at videreudvikle museet og udnytte det store potentiale, der er i museets mange udstillingssteder og menneskelige ressourcer.

ØSM er et statsanerkendt museum og en...

Deadline for ansøgning: 04/08/2017

Nationalmuseet søger en ny medarbejder som med initiativ, glæde ved administration, samarbejdsevne og kommercielt flair har lyst til at indgå i indkøberteamet på museet.

Du vil blive ansat som indkøber som en del af indkøbsgruppen under...

Deadline for ansøgning: 06/08/2017

Er du en innovativ, handlekraftig og struktureret udstillingsdesigner? Kan du skabe relevans, appel og ”udefra og ind”-perspektiv i moderne oplevelses- og debatskabende udstillingskoncepter? Så har Naturhistorisk Museum i Aarhus brug...

Deadline for ansøgning: 06/08/2017

Naturhistorisk Museum søger en udviklings- og forretningsorienteret drifts- og administrationschef, som skal forfølge museets positive udvikling og vækst. Der er tale om en fuldtidsstilling med direkte reference til museumsdirektøren.

Dit...

Deadline for ansøgning: 09/08/2017 - 10:00

Holstebro Kunstmuseum skal fra 1. oktober 2017 have ny museumsdirektør, da den hidtidige direktør, Folke Kjems, efter 19 år i stillingen går på pension.

Holstebro Kunstmuseum er et selvejende og statsanerkendt museum med Holstebro Kommune...

Deadline for ansøgning: 14/08/2017 - 12:00

CLAY søger per 1. oktober 2017 en museumsinspektør med en international profil.

Museumsinspektøren skal indgå i det almindelige museumsfaglige og formidlingsmæssige arbejde på museet og i samarbejde med museets direktør udvikle, planlægge...

Deadline for ansøgning: 23/08/2017

Vendsyssel Historiske Museum søger en ny direktør, der kan stå i spidsen for udviklingen af et åbent, involverende og fagligt velfunderet museum. Du skal mestre forandringsledelse og kunne navigere i et samspil med mange interessenter både...

Deadline for ansøgning: 24/08/2017

Den noverande direktøren skal skifta jobb, og Ryfylkemuseet søkjer difor etter ny direktør som vil vera med og vidareutvikla museet i åra som kjem.

Sjå full utlysingstekst på Ryfylkemuseet sine nettsider

Share/Save

Efteruddannelse?

Se kursus og efteruddannelsestilbud til museumsansatte.

Opdateret på museumsområdet?

Tilmeld nyhedsbreve og få nyheder om aktiviteter, konferencer og efteruddannelse.