Til museerne:
ODM's medlemmer kan gratis annoncere ledige stillinger på museerne på denne side og til ODM's følgere på Linkedin.
Send stillingsopslaget og evt. et foto til ck@dkmuseer.dk

Til jobansøgere:
Vær opmærksom på, at det ikke er alle aktuelle ledige stillinger på museerne, der findes her. ODM bringer kun de stillingsopslag, som museerne selv har indsendt.

Bemærk at alle forhold vedr. stillingsopslagene alene varetages af den organisation, der er nævnt i opslaget. Spørgsmål bedes rettes direkte til organisationen, der søger en medarbejder og ikke ODM, som kun videreformidler opslagene for museerne.

Deadline for ansøgning: 23/06/2017

Lever og ånder du for undervisning og formidling af musik? Vil du være med til at tænke kreativt og finde de nye og skæve vinkler på musikformidling både i nyere, men også ældre musikkultur? Har du selv fingrene nede i musikken, enten som...

Deadline for ansøgning: 26/06/2017

Vil du være med til at udvikle et førende forskningsmiljø om oldtiden, der tænker på tværs af fag og videnskaber, brænder for at formidle indsigterne og får museets helt enestående samlinger frem i lyset på nye måder?

Som chef for enheden...

Deadline for ansøgning: 09/08/2017 - 10:00

Holstebro Kunstmuseum skal fra 1. oktober 2017 have ny museumsdirektør, da den hidtidige direktør, Folke Kjems, efter 19 år i stillingen går på pension.

Holstebro Kunstmuseum er et selvejende og statsanerkendt museum med Holstebro Kommune...

Share/Save

Efteruddannelse?

Se kursus og efteruddannelsestilbud til museumsansatte.

Opdateret på museumsområdet?

Tilmeld nyhedsbreve og få nyheder om aktiviteter, konferencer og efteruddannelse.