Nationalmuseets afdeling for Bevaring & Naturvidenskab går en spændende tid i møde med flere store forandringer og forbedringer. Udover udstillingsfornyelser med åbning af et nybygget Frihedsmuseum og fast vikingeudstilling i Prinsens Palæ i 2019 samt forventning om fornyelse af de faste udstillinger, gælder det forberedelsen til indflytning i et nybygget fællesmagasin med Det Kongelige Bibliotek i 2021.

Derudover vil der i de kommende år være fokus på danefæ og klargøring af genstande til udstilling, udlån og studiebrug samt fortsat tilgang af indtægtsdækkede opgaver indenfor alle afdelingens fagområder.

Ud over museets egne opgaver vil du indgå aktivt i afdelingens indtægtsdækkede virksomhed med konservering og rådgivning overfor eksterne kunder.

Har du lyst til at være med i denne spændende udvikling og blive del af et kompetent hold, der sammen løser ofte komplekse opgaver i et givende og tværgående fagligt miljø, så er det dig, museet søger som ny konservator i enheden Bygning og Inventar.

Læs mere og søg stillingen her

Ansøgningsfrist: 18-09-2017.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos chef for enheden Bygning og Inventar Rikke Bjarnhof på tlf. 41 20 65 70.