Kultur-, naturhistorisk og kunstfagligt orienteringsmøde 2014

12/11/2014 - 10:30 - 14/11/2014 - 10:00
Comwell Kolding

Til alle tilmeldte vil der, når de kommer til Hotel Comwell kolding, ligge et navneskilt mm., men ikke hele programmet og deltagerlisen, da ODM gerne vil opfordre til selv at printe (eller spare på papiret!). Programmet findes i hele sin udstrækning her på ODM's hjemmeside. Der linkes også til en "læs let udgave" med et oversigtligt program for alle faglige grupper. Print her

Se deltagerliste med alle deltagere

Se deltagerliste til Netværksmiddagen torsdag kl. 18.30

Endeligt program og deltagerlister er nu lagt her på hjemmesiden og i næste uge vil der blive sendt mail til alle tilmeldte med praktiske oplysninger.

NB! Der er ikke flere ledige værelser!

Velkommen til det kultur-, naturhistorisk og kunstfaglige orienteringsmøde i Kolding, fra onsdag den 12. november til fredag den 14. november 2014.

Organisationen Danske Museer har herved fornøjelsen af at indbyde til årets faglige orienteringsmøde.

Kulturhistorisk-, naturhistorisk- og det kunstfaglige orienteringsmøde 2014 – vil, på baggrund af de sidste års succes, være et fælles museumsfagligt møde, men med god plads til individuelle fagligt orienterende sessioner.

Det overordnede mål er et ønske om at sikre yderligere netværk, faglig sparring og fælles referencer på tværs af hele den danske museumsverden, samtidig med at man i egen kreds stadig har mulighed for at debattere påtrængende og væsentlige faglige forhold.

Mødet er, som de sidste år, et to dages fagligt effektivt seminar, fra onsdag d. 12.11.14 kl. 10.30 og til torsdag d. 13.11.14 kl. 17.00, men med mulighed for at forlænge mødet med en netværks-middag, underholdning og fest torsdag aften (og evt. overnatning til fredag). På den måde sikrer vi, at vi udnytter den afsatte tid effektivt, men samtidig fastholder muligheden for yderligere at udbygge netværket.

Programmet følger traditionen, men er ændret til at starte om onsdagen i stedet for om torsdagen med en fælles temasession. Efter en kort status for ODM’s aktuelle arbejde vil der være indlæg med engelske og hollandske eksempler på museernes samfundsmæssige rolle. Efter frokost begynder de faglige temasessioner, der vil få Comwell Kolding til at summe af liv i faggrupperne: forhistorisk arkæologi, middelalder arkæologi, nyere tids kulturhistorie, konserveringsgruppen, udstillingsgruppen, naturhistoriske gruppe og den kunstfaglige gruppe. Om aftenen er der fest og derefter, fra morgenstunden torsdag, fortsætter de faglige temaer til kl. 17.

Ved ekstra tilmelding vil man kunne deltage i en hyggelig netværksmiddag torsdag aften, hvor der er tid til snak på tværs af fagskel.

Tilmelding til orienteringsmødet finder sted her på siden. Detaljeret program vil være klar på ODM’s hjemmeside primo november. Vi forventer op mod 400 deltagere fra landets museer til begivenheden.

07/10/2014

Din pris afhænger af dine valg af indkvartering. Alle indkvarteringspriser er inkl. fuld forplejning for hele mødet inkl. drikkevarer. Til indkvarteringsprisen lægges et mødegebyr for medlemmer og studerende på 600 kr. Hvis du ikke er medlem af ODM lægges yderligere 1.500 kr.