21/08/2018
Vartov, Farvergade 27 D, 1463 København K
Video kan vise, hvem dit museum er, og hvordan I er. Film er et fremragende medie til at skabe en forbindelse imellem mennesker, der kan anvendes til at styrke relationer og interesse for museet samt salg. Når det vel at mærke gøres rigtigt!

På kurset lærer du, at:

• Planlægge indhold til din film
  • At lave et interview med en gæst eller en kollega
  • Anvende lys og lyd på en hensigtsmæssig måde
  • Vælge en god mikrofon
  • Bruge stativ til optagelser
Kurset er meget praktisk tilrettelagt. Du kommer blandt andet til at optage en film undervejs. Medbring derfor museets eller din egen computer samt smartphone, tablet, iPad, digitale kamera med videofunktion eller et videokamera.

Underviser
Mikael Johnsen, indehaver af Click Film, har 15 års erfaring med tv-produktion fra DR og TV2. Han bruger i dag al sin erfaring fra TV-branchen til at lave videomarkedsføring.

Start- og sluttider
21.08.2018, kl. 10.00-16.00
Ansatte, der arbejder med formidling og kommunikation på museet.
Mikael Johnsen, Click Film
03/08/2018

DKK 1.400 inkl. frokost (ODM-medlem)

DKK 1.600 inkl. frokost (ikke-medlemmer)

"Super godt, meget praktisk orienteret. Enkelt, det store emne set. Mere af det, og gerne to dage i træk!"

"Kompetent og behagelig underviser. Fint med lette greb og tips og tricks. God læring – udfordrende, men ikke umuligt."