Kære alle

Vi har netop modtaget sidste skud på stammen i serien af vores bevaringsguides fra trykkeriet – en meget appetitlig og pædagoisk guide til bevaring af funkishuse.
I den forbindelse skal jeg gøre jer opmærksom på, at disse guides er et gratis tilbud til alle vores medlemmers medlemmer. Derfor er den også trykt i mange tusinde eksemplarer.
I BYFO er vi netop i gang med at pakke 2300 eksemplarer til udsendelse til alle vores medlemmer.

Vi er klar over det koster porto, men derfor kan guiden alligevel sagtens deles ud ved større arrangementer i jeres respektive bagland.

Jeg skal derfor opfordre jer til

• at bestille så mange guides, I kan bruge hos Johan Hage jdh@bygningskultur.dk
  • at sende os navn og mailadresse på personer i jeres organisation, som vi kan kontakte, hvis I mener guides´ne måtte have jeres medlemmers interesse
  • at sende os navn og mailadresse på personer i jeres organisation, som I mener under alle omstændigheder bør have guiden tilsendt – bestyrelsesmedlemmer, sekretariat m.m.

Funkisguiden sælges for 179 kr, men er som sagt gratis for medlemmers medlemmer. I det omfang vi kan fragte antallet i et almindeligt bagagerum og adressen er i Københavnsområdet, leverer vi bøgerne hos jer.

I modtager hver især et eksemplar i den nærmeste fremtid. Har I ikke modtaget de tidligere guides: Energiguide for fredede og bevaringsværdige bygninger, Bedre byggeskik guiden, Parcelhusguiden og Kvaliteter i almene bebyggelser fra 1940èrne og 1950érne, kan disse bøger også rekvireres gratis hos Johan Hage jdh@bygningskultur.dk

Bygningskultur Danmark arbejder for at gøre bygningskultur til en folkesag, herunder at bevidstgøre hele befolkningen om vores bygningskultur. Bøgerne er et led i det arbejde og jo flere af vores medlemmers medlemmer der får bøgerne, jo flere er vi forhåbentlig om at arbejde for sagen.

Mange venlige hilsner
Birthe Iuel