Dato:
07/03/2016 - 08/03/2016
Sted:
Comwell Aarhus, Værkmestergade 2, 8000 Aarhus C

Se deltagerlisten

Årets formidlingsseminar har temaet ”Kunden har altid ret”.

Danske og udenlandske indlægsholdere giver deres bud på, hvordan de har valgt at gribe spørgsmålet om kunden an og sætte perspektiv på spørgsmålet: Har kunden altid ret?
 
Hvilke forventninger har museets gæster til de oplevelser, der møder dem på en kulturinstitution? Er det museernes opgave at give brugerne det, de vil have, eller er det kulturinstitutionernes pligt at sætte dagsordenen for oplysning og debat på de danske museer? Det er selvfølgelig et ’både-og’. Men der er langt fra enighed om, hvor meget publikums behov skal have lov til at fylde.
 
Er det tivolisering, når et museum sætter tryk på iscenesættelse og interaktivitet i udstillingen, eller bruger man bare de redskaber, der er tilgængelige, i arbejdet med at give læring og dannelse til den brede målgruppe? Og skal museerne til at ’nudge’ deres gæster, så de træffer sunde valg?
 
Der er flere ændringer i programmet i år: Vi ser mere på de danske forhold, det skylder vi de mange gode eksempler! Vi har nogenlunde det samme antal timer med fagligt indhold til rådighed til trods for, at vi af hensyn til økonomien har skåret en overnatning af programmet. Seminaret laves i tæt samarbejde med Museumsformidlere i Danmark (MID), der har stået for det faglige indhold.
 
Vi har fastholdt de stærke faglige indslag, tid til netværk og til erfaringsudveksling med gode kolleger.
 
Marked forestås af Museumstjenesten, der vil indbyde relevante leverandører inden for en række museumsfaglige specialer. Nærmere oplysninger ved henvendelse til Museumstjenesten, tlf.: 86 66 76 66.
Tilmeldingsfrist:
05/02/2016
Pris:

Din pris afhænger af dine valg af indkvartering. Indkvarteringspriserne er inkl. fuld forplejning for hele mødet inkl. drikkevarer, hvis ikke andet er nævnt. Til indkvarteringsprisen lægges et mødegebyr på 600 kr. for medlemmer og studerende, hvis der ikke er medlemskab af ODM lægges yderligere 1.500 kr.

Citater