Persondataforordning i et praktisk perspektiv

06/12/2017
Vartov, Farvergade 27 D, 1463 København K

Den 25. maj 2018 træder den nye persondataforordning i kraft.

Museer bør i god tid få et overblik over de persondata, de ligger inde med, hvad de anvendes til, og hvad grundlaget for opbevaringen og anvendelsen er.

Dette kursus behandler de konsekvenser, som det får for museerne. Vægtningen bliver ca. 4/5 af tiden til de praktiske forhold og 1/5 til de mere formelle rammer og krav.

Om underviser

Jacob Georg Naur er advokat i Heim Advokater. Jacobs primære arbejdsfokus er persondatarådgivning. Han beskæftiger sig i dag med alle dele af persondataretten lige fra markedsføringsapps til whistleblowerordninger og IT-forsikringer.

Jacob har også arbejdet med forbrugerdata ved fusioner af forsyningsselskaber og i forbindelse med IT-udbud. Han har desuden erfaring med at gennemføre compliance-processer, der følger DS/ISO 27000-standarderne, og som kan revideres efter ISAE 3000-standarden af en revisor. Endelig har Jacob en meget stærk interesse for udviklingen af vores digitale samfund.

Start og sluttider

6. december 2017 kl. 10.00-16.30

Ledere og administrationsmedarbejdere
Jacob Georg Naur, Advokat, Hejm Advokater
22/11/2017

DKK 1.300 inkl. frokost (ODM-medlem)
DKK 1.500 inkl. frokost (ikke-medlemmer)

"Det har været utrolig spændende og inspirerende!"

"Kurset overskueliggjorde i vid udstrækning den forestående proces vi skal igennem."