Vis stort kort

Herunder finder du praktiske oplysninger der kan være til hjælp, hvad enten du er besøgende, kursist eller underviser hos ODM. Har du spørgsmål så kontakt os på telefon 4914 3966.

Tilmeldingsfrist og pladser på kurser

Kurser fyldes efter først-til-mølle-princippet. Den angivne tilmeldingsfrist markerer den dato, hvor ODM skal have modtaget tilmeldinger nok til at gennemføre kurset. Du risikerer, at kurset bliver overtegnet før denne dato – og derfor lukket for tilmelding. Omvendt er det muligt at tilmelde sig senere, hvis der efter den angivne dato stadig er ledige pladser – og der samtidig er nok tilmeldte til at gennemføre kurset. I udgangspunktet er der 16 pladser på et almindeligt kursus, hvoraf der som regel skal være tilmeldte til de 12 ved tilmeldingsfristens udløb. 

Afbud til kurser

Tilmelding til kurser er bindende, men skulle du blive forhindret i at møde, kan vi fratrække udgiften til forplejning, hvis du melder afbud senest en uge før. Du bedes give besked på tlf. 4914 3966. Kontoret er på kursusdage åbent fra 8.35.

Find vej til Organisation Danske Museer

ODM's kontorer ligger i gåafstand fra Københavns Hovedbanegård og lige ved Københavns Rådhus. Til hjælp når du skal navigere, kan du se kort og kørselsvejledning til ODM, og kommer du med offentlige transportmidler kan du bruge fx Rejseplanen, til at finde tog og busser til ODM's dør. Der kan efter aftale skaffe adgang til handicap-lift op af trapperne - kontakt os på forhånd herom.

Find vej til undervisningslokalerne

Efteruddannelsesenheden ligger sammen med de andre lokaler til Organisationen Danske Museer, på 2. etage i Farvergade 27, opgang D. Når du kommer op ad trappen er undervisningslokalet anden dør på højre hånd.

Parkering

Der kan være rift om pladserne i Indre By, så det kan betale sig at planlægge parkering i forvejen. Find information om hvor du kan stille bilen, når du skal på kursus hos ODM i København.

Udbetaling af honorar

Dit honorar udbetales ved hjælp af oplysningerne på kontrakten du laver med ODM om undervisningen. Har du spørgsmål vedrørende betalingen så kontakt uddannelsesleder Jacob Buhl Jensen på jbj@dkmuseer.dk

Rejseafregning

Når du har udlæg til kørselsrefusion fra ODM's efteruddannelsesafdeling eller ved udbetaling af honorar skal det linkede skema bruges. Satsen er for kørselsgodtgørelse uden bemyndigelse, når koordinatorer og eksterne undervisere skal have kørselspenge. Husk at vedhæfte originale bilag. Ved overførsel til egen konto eller honorar skal CPR-nummer altid oplyses. Har du udlæg i forbindelse med aktiviteter der ikke er ifm. ODM's efteruddannelse, skal ODM's generelle skema bruges.

Regarding disbursement and payment of fees

Use this document when requesting disbursement of travel or other costs as well as payment of honoraries and fees. Remember to include the relevant documentation.

Overnatning i København

Skal du på kursus hos ODM, eller har brug for en overnatning af af en anden grund, henviser vi til CAB INN Hotels, Hotel Opera, eller DGI Byens hotel som alle ligger i nærhed af ODM sekretariatet.

Adgangsforhold i bygningen

ODMs kontorer og kursuslokaler ligger på anden etage i den historiske bygning Vartov (se efter skilte når du kommer op ad trappen). Der er installeret stolelift i opgang D, men ring gerne til os så vi kan vejlede dig om hvordan du lettest kommer til lokalerne.

Share/Save

Nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og hold dig opdateret på kurser, arrangementer og politisk nyt indenfor museumsområdet.

ODM's CVR-nummer

Er DK 28439725. ODM har ikke noget EAN-nummer.   

Medlemsnumre

Find dit museums medlemsnummer i medlemslisten.