ODM kort fortalt

Organisationen Danske Museer, ODM, er interesseorganisation for 173 af landets museer og konserveringscentre. Ud af Danmarks i alt 98 statsanerkendte museer er 97 medlem af ODM. Medlemmerne er henholdsvis kunstmuseer, kulturhistoriske museer og naturhistoriske museer. ODM har eksisteret siden 2005, og er museernes fælles stemme i en række museumspolitiske spørgsmål samt centrum for efteruddannelse og konferencer, som er relevante for museer. ODM's sekretariat har adresse på Vartov, lige ved Københavns rådhus.

Pressefotos

Fotos fra ODM er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af ODM, og skal akkrediteres med fotografens navn: Thorkild Jensen, med mindre andet er angivet.

Nils M. Jensen, direktør
Portræt
Fotograf: Thorkild Jensen

Pressemeddelelser

49 færre museer med statsstøtte - 24. august 2016

Små og store museer har tilsammen 16 millioner besøgende - 19. april 2016

Alvorlige konsekvenser hvis museer beskæres - 1. oktober 2015

Museer får stor bevilling fra VELUX FONDEN - 3. juli 2015

ODM har fået ny formand - 30. april 2015

Få nyt fra ODM

Bliv abonnent på nyhedsbrevet ODM nyt om aktiviteter og politik i museumsverdenen.
Se nyhedsbreve

Følg os på Linkedin og Twitter

Ønsker du at modtage pressemeddelelser, kontakt Kathrine Storgaard Carlsen: ksc@dkmuseer.dk / 3125 6280