ODM kort fortalt

Organisationen Danske Museer, ODM, er interesseorganisation for 172 af landets museer og konserveringscentre. 96 af Danmarks 98 statsanerkendte museer er medlem af ODM. Medlemmerne er henholdsvis kunstmuseer, kulturhistoriske museer og naturhistoriske museer. ODM har eksisteret siden 2005 og er museernes fælles stemme i en række museumspolitiske spørgsmål samt centrum for efteruddannelse og konferencer, som er relevante for museer. ODM's sekretariat har adresse på Vartov, lige ved Københavns rådhus.

Pressefotos

Fotos fra ODM er til fri redaktionel brug i forbindelse med omtale af ODM og skal akkrediteres med fotografens navn: Thorkild Jensen, medmindre andet er angivet.

Nils M. Jensen, direktør
Portræt
Fotograf: Thorkild Jensen

Få nyt fra ODM

Bliv abonnent på nyhedsbrevet ODM nyt om aktiviteter og politik i museumsverdenen.

Se nyhedsbreve

Følg os på FacebookLinkedin og Twitter

Ønsker du at modtage pressemeddelelser, kontakt Kathrine Storgaard Carlsen: ksc@dkmuseer.dk / 3125 6280