Tilmeld Kultur-, naturhistorisk og kunstfagligt orienteringsmøde 2017

15/11/2017 - 16/11/2017
Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
NB! EAN består af 13 tal, og kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.)
Udfyld evt. personreference ID
Jeg deltager i følgende: (vælg kun én gruppe - den gruppes program du hovedsaligt deltager i)

Det er ikke længere muligt at tilmelde indlæg i orienteringsgrupperne!

Skriv personens navn og den institutution personer kommer fra:
Skriv eventuelle ønsker til kosttype (vegetar - veganer - allergi....)
Ved denne ekstra tilmelding vil man kunne deltage i en hyggelig netværksmiddag torsdag aften, hvor der er tid til snak på tværs af fagskel
Der er mulighed for at medbringe relevant materiale/posters i mindre omfang. Alle posters/materialer accepteres (forvent derfor ikke tilbagemelding). Hvis du allerede har tilmeldt posters i forbindelse med indmelding af indlæg, skal du ikke tilmelde den/disse igen.
Her kan du beskrive særlige ønsker til arrangementet, forplejning eller andet

Når du har sendt din tilmelding, kan du forvente en kvittering til den mail adresse der er skrevet i denne tilmeldingsformular.

Hvis ikke du modtager en mail, er din tilmelding ikke registreret hos ODM. Tjek evt. dit spamfilter for at se, om kvitteringen ligger der.

Har du spørgsmål kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller telefonnummer: 4914 3966.