Nationalmuseet ønsker, at et besøg på museet til enhver tid skal være en berigende og mærkbar oplevelse. Museet arbejder derfor løbende med at forny museets udstillinger samt museets besøgsfaciliteter i øvrigt. Museet har således behov for at være på forkant nationalt og internationalt med viden om og brug af fysiske rammers betydning for formidling.

Nationalmuseets enhed Bygning & Design søger en arkitekt inden for udstillingsarkitektur og udstillingsbyggeri generelt med interesse og erfaring inden for dette felt.

Stillingen ønskes besat den 1. januar 2018 eller snarest derefter.

Arbejdsområde

Arbejdsområdet omfatter primært:

• Ansvar for at designe, tegne, koordinere og producere ændringer og løbende vedligehold af museets permanente udstillinger. Fra ideudvikling, projektering til udbud og håndtering af den praktiske gennemførelse.
  • På længere sigt ansvar for at designe, koordinere og producere nye udstillinger.
  • Medvirke til at udvikle og gennemføre bygningsforandringer, der øger muligheden for at tilbyde unikke oplevelser som museumsgæst.

Stillingen er placeret i gruppen Design & Udstilling, som har ansvar for udvikling, opgradering og vedligehold af de permanente udstillinger på Nationalmuseet og for design, produktion og opbygning af nye udstillinger. Gruppen medvirker endvidere til udvikling af museets fysiske rammer generelt.

Design & Udstilling arbejder tæt sammen med museets øvrige medarbejdere, eksterne konsulenter og leverandører. Du skal være med til at samle trådene mellem en række interne og eksterne samarbejdspartnere samt medvirke til, at Nationalmuseet er en kompetent bidragsyder ved udvikling af rammerne for løsningen af museets opgaver.

Læs mere og søg stillingen her

Ansøgningsfrist: 22-09-2017

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til leder af Design & Udstilling Maruiska Solow, tlf. 41 20 60 44 eller mail maruiska.solow@natmus.dk