ODM's sekretariat ligger på Vartov i centrum af København. Vartov er en historisk bygning med rødder tilbage til det tidligste København. Fundamentet hviler bl.a på resterne af Absalons bymur og på det sted, hvor Tycho Brahe en overgang udførte sine observationer. De nuværende bygninger fra 1724-25 har huset bl.a. hospital, hvor N.F.S. Grundtvig var ansat som præst (1839-72). I dag er Vartov et levende kulturelt kraftcenter i hjertet af København med Rådhuspladsen som nærmeste nabo.

Vartov for museerne og bibliotekerne

Med placeringen på Vartov deler ODM faciliteter med en række interessante foreninger og organisationer, og fungerer som museernes mødested. Der er på Vartov desuden adgang til mødelokaler, for medlemsmuseerne - kontakt ODM for at høre nærmere om mulighederne for at låne eller leje mødelokaler på Vartov.

Samarbejdet med Danmarks Biblioteksforening og Tænketanken Fremtidens Biblioteker 

En af de organisationer, som ODM i dag især arbejder tæt sammen med, er Danmarks Biblioteksforening, bl.a. via fælles mødefaciliteter, kontorfaciliteter, og ansættelsen af en fælles udviklingskonsulent. Ud over at fungere som konsulent for de to organisationer, er konsulenten også leder af ”Tænketanken Fremtidens Biblioteker”. 

Share/Save

Nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og hold dig opdateret på kurser, arrangementer og politisk nyt indenfor museumsområdet