02/04/2019
Khora VR, Høkerboderne 8, 1712 København V

På dette kursus får du hands on på de nye teknologier Virtual Reality (VR) og Augmented Reality (AR) - forstærket virkelighed. Du får samtidig indsigt i, hvordan de kan indgå i museets formidling og hvordan kunstnere arbejder med dem. Du får testet, hvad de to teknologier kan levere i praksis i dag, og du får viden om, hvordan udviklingen inden for VR og AR forventes at blive.

Undervejs drøftes relevante perspektiver for dit museum, herunder mulighederne, når man har meget få eller flere ressourcer.

På kurset får du:

• Øjenåbner for mulighederne med ny teknologi
  • Konkrete idéer til, hvordan VR og AR kan indgå i museets formidling
  • Forståelse for, hvordan man kan arbejde med mediet i praksis
  • Hands on!

Underviser
Simon Lajboschitz har blandt andet arbejdet med VR inden for arkitektur, uddannelse, kunst og kultur. Han åbnede desuden den første VR-butik i verden.

Start- og sluttider
2. april 2019, kl. 10.00-16.30

For dig, der arbejder med formidling.
Simon Lajboschitz
11/03/2019

DKK 1.400 inkl. frokost (ODM-medlem)
DKK 1.600 inkl. frokost (ikke-medlemmer)

"Det var superfedt at prøve alle VR- og AR-oplevelserne selv. Spændende at få et indblik i den nye teknologi."

"Jeg har helt sikkert fået et bedre overblik over branchen, mulighederne m.m. inden for VR/AR – alletiders!"