01/04/2020
Khora Virtual Reality, Høkerboderne 8, 1712 Kbh. V.

Læs mere om aflysningen af ODM-kurser her

På dette kursus får du hands-on erfaring med teknologien Virtual Reality (VR). Du får samtidig indsigt i, hvordan VR kan indgå i museets formidling og hvordan kunstnere arbejder med den. Du får testet, hvad teknologien kan levere i praksis i dag, og du får viden om, hvordan udviklingen inden for VR forventes at blive.
Undervejs drøftes relevante perspektiver for dit museum, herunder mulighederne, når man har meget få eller flere ressourcer.

På kurset får du:

• Indsigt i de nye mulighedsrum teknologien åbner for formidling og visitor experience.
  • Kendskab til en lang række cases, hvor teknologien gør en forskel for kulturlivet
  • Mulighed for selv at prøve og forholde dig til VR-oplevelser.
  • Afprøvet ideation og storyboarding og indsigt i produktionsprocesser og omkostninger, så det bliver tydeligt, hvordan du kommer godt i gang med at bruge VR i praksis.
  • Sparring på egne ideer, udfordringer og drømme med VR.
  • Trænet din forståelse af hvornår, hvorfor og hvordan VR kommer til at tage verden og fremtidens formidlingsformer med storm.

Dette kursus udbydes sammen med et kursus i Augmented Reality (AR) – forstærket virkelighed. Tilsammen udgør de et to-dages kursus, hvor du bliver bragt i omdrejningshøjde med Virtual Reality (VR) på kursets første dag og Augmented Reality (AR) på kursets anden dag. Du vælger selv, om du ønsker at være med den ene, den anden, eller begge dage. Fælles for dem er, at du opnår indsigt i teknologiernes rolle for museal formidling.

Hvis du ønsker at deltage på kurset i Augmented Reality (AR), kan du tilmelde dig her.

For alle, der arbejder med museal og kulturel formidling.
Simon Lajboschitz
01/03/2020

DKK 1.550 inkl. frokost (ODM-medlem)
DKK 1.750 inkl. frokost (ikke-medlemmer)

Der gives 10% rabat ved tilmelding af mindst to ansatte fra samme museum/institution.

”Jeg har helt sikkert fået et bedre overblik over branchen, mulighederne mm. indenfor VR –
alletiders!”

”Det fungerede rigtig godt med den praktiske gennemgang – at få lov til at prøve teknikken og se
hvordan det foregår samt hvilke forskellige muligheder der er.”