Dato:
16/09/2021 - 11:00 - 17/09/2021 - 16:00

CHEFNETVÆRKSMØDE 2021

Årets tema ”Hvad er den nye normal for museerne?” er stærkt inspireret af Covid-19 situationen i hele verden. Hvad betyder det for museerne, at vi har været igennem en voldsom krise i foråret og nu en sommer med brugernes fulde opmærksomhed?

Mange museer er gået fra total nedlukning med hjemsendelse til lange køer i billetsalget - og alt for meget pres på medarbejderne. Og efterårets og vinterens hændelser kender vi endnu ikke. Kalder situationer på helt nye strategier? Hvordan griber man som leder situation an, når der bliver vendt op og ned på alt normal?

Seminaret vil, som vanligt indeholde en masse nyt fra ODM samt inddragende oplæg ved forskellige foredragsholdere. Da planlægning er en svær disciplin i disse tider, falder det endelig program først på plads omkring efterårsferien.
Men det er muligt allerede nu at tilmelde sig her på siden.

Faktura udsende fra ODM umiddelbart efter arrangementet.

 

Målgruppe:
Seminar for museumschefer og museumsdirektører (museernes topledere og kræver medlemskab af ODM)
Tilmeldingsfrist:
03/08/2020
Pris:

Se priserne i tilmdeldingsformularen.

 

BEMÆRK: Der er i øjeblikket tekniske problemer med udsendelsen af tilmeldingskvitteringer. Når du ser en bekræftelse på din skærm, er din tilmelding registreret, og du behøver ikke foretage dig yderligere - også selvom du ikke modtager en kvittering.

Citater