18/03/2021
Vartov, Farvergade 27 D, København

Regler og den praksis, som anvendes på museerne inden for moms og afgifter, ændres løbende. På dette kursus bliver du ajourført med sidste nyt på denne front.
Herudover vil kurset også fokusere på måske nok kendte, men glemte og vigtige områder, der vedrører både muligheder for optimering og faldgruber.

Endelig vil der på kurset blive afsat tid til at spotte muligheder for optimering af momsfradrag og godtgørelse af el- og vandafgifter på deltagernes egne museer.

På kurset lærer du bl.a. om:

• Momssystemets funktion på museer
  • Betydningen af arten af museernes indtægter og museernes måde at indrette sig på, herunder mulighederne for momsfradrag af udgifter til udstillinger og bygninger
  • Gennemgang af konkrete forhold hos deltagerne
  • Køb og salg til/fra udlandet
  • Momskompensationsordningen

Målgruppe

Kurset er for alle, der har behov for at kende reglerne for moms og afgifter på museumsområdet. Det kan være ledere, økonomi-ansvarlige, bogholdere m.fl.

Bogholdere, økonomi-ansvarlige og andre, der beskæftiger sig med museets økonomi
Elsebeth H. Rasmussen
17/02/2021

DKK 1.750 inkl. frokost (ODM-medlemmer)