02/09/2019
Vartov, Farvergade 27 D, København

Video kan vise, hvem dit museum er, og hvordan I er. Film er et fremragende medie til at skabe en forbindelse mellem mennesker, der kan anvendes til at styrke relationer og interesse for museet samt salg. Når det vel at mærke gøres rigtigt!

Kurset er for dig, der arbejder med kommunikation og formidling på museet.

På kurset lærer du at:

• Planlægge indhold til din film
  • Lave et interview med en gæst eller en kollega
  • Anvende lys og lyd på en hensigtsmæssig måde
  • Vælge en god mikrofon
  • Bruge stativ til optagelser

Endeligt program kommer tættere på kursusstart.

Forberedelse

Kurset er meget praktisk tilrettelagt. Du kommer blandt andet til at optage en film undervejs. Medbring derfor museets eller din egen computer samt smartphone, tablet, digitale kamera med videofunktion eller et helt almindeligt videokamera.

Underviser

Mikael Johnsen, indehaver af Click Film, har 15 års erfaring med tv-produktion fra DR og TV2. Han bruger i dag al sin erfaring fra TV-branchen til at lave videomarkedsføring.

Start- og sluttid

2. september kl. 9.30-17.00

Dig, der arbejder med kommunikation og formidling på museet.
Mikael Johnsen
09/08/2019

DKK 1.550 inkl. frokost (ODM-medlem)
DKK 1.750 inkl. frokost (ikke-medlemmer)

Der gives 10% rabat ved tilmelding af mindst to fra samme museum/institution.

"Super godt, meget praktisk orienteret. Enkelt, det store emne set. Mere af det, og gerne to dage i træk!"

"Kompetent og behagelig underviser. Fint med lette greb og tips og tricks. God læring – udfordrende, men ikke umuligt."