Dato:
04/03/2019 - 05/03/2019
Sted:
Hotel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia

Deltagerlister

Spor 1: Børn og unge

Spor 2: Hvor går Grænserne i det uendelige museum

Spor 3: Sådan skabes loyale fællesskaber på Facebook
 

ODM fremsender faktura for deltagelsen umiddelbart efter mødets afholdelse.

 

Det grænseløse museum

Årets formidlingsmøde finder sted på Hotel Fredericia den 4.-5. marts 2019.

ODM og MiD inviterer hermed til endnu et fagligt stærkt og aktuelt formidlingsseminar.

Under overskriften ”Det grænseløse museum” har arbejdsgruppen skabt et nærværende og særdeles engagerende program denne gang om museernes identitet og udvikling i en foranderlig tid. Vi oplever et stort fokus på museernes formidlingsmæssige performance i disse år, ikke mindst i jagten på interesse fra potentielle nye brugergrupper. Samtidig påtager museerne påtager sig stadig flere opgaver, der kan synes at gå i flere retninger og måske forstyrre det overordnede fokus. Det skaber udfordringer både hvad angår faglighed, museernes identitet, finansielle forhold m.v.

Vi vil på mødet se på alt det museerne når og på, hvordan man kan vende nye udfordringer til noget positivt. Det hele sættes i scene for at belyse museernes mulige rum til formidling og relevans for nutiden, både hos bruger og ikke-brugere.

Vi gør det bl.a. ved hjælp af en perlerække af tidens væsentlige danske debattører - og provokatører, og en visionær museumsleder fra England. Arbejdsgruppen har selv stillet det drillende spørgsmål: "hvad nu hvis?" og "hvorfor ikke?" i forberedelserne til årets formidlingsmæssige – og kollegiale – højdepunkt.

ODM’s Formidlingsseminar er tilrettelagt i tæt samarbejde med MiD, Museumsformidlerne i Danmark. Se programmet og tilmeld her på siden.

Vi glæder os til at se dig og dine kollegaer.

Nils M. Jensen
Direktør, ODM
 
 

 

Tilmeldingsfrist:
18/02/2019

Citater