TILMELDING AF INDLÆG TIL FORHISTORIE samt MIDDELALDER/historisk ARKÆOLOGI PÅ ODM'S FAGLIGE ORIENTERINGSMØDE 6.-7. november 2019

31/05/2019

Tilmelding af indlæg til ODM’s orienteringsmøde den 6.-7. november 2019 – forhistorisk samt middelalder/historisk arkæologi

Kære kollega!

Så er det tid for tilmelding af faglige indlæg til dette års orienteringsmøde.

Bemærk! At du skal tilmelde dit indlæg før, du tilmelder dig som deltager i årets orienteringsmøde.

Indlæg om aktuelle undersøgelser foretaget i perioden maj 2018 til maj 2019 har 1. prioritet. – Men indlæg om ældre undersøgelser, nye forskningsresultater, metodeudvikling, m.v. er også meget velkomne!

Dit indlæg skal være begrundet med et abstrakt på maksimalt 150 ord, og du skal oplyse, om du ønsker taletid ud over 10 min. Abstraktet vil blive trykt i programmet.

Hvis dit indlæg kommer med i programmet for dette års orienteringsmøde, får du besked i begyndelsen af juli.

Foreløbigt program for orienteringsmødet forventes at være tilgængeligt på ODM’s hjemmeside den 15. juli 2019.

Du har også mulighed for at tilmelde en poster, og hermed automatisk deltage i konkurrencen om den bedste ODM 2019-poster.

I år vil der blive afholdt en programsat poster session, hvor der kan præsenteres medbragte postere og besvares spørgsmål fra sessionens deltagere. Sessionen er fælles for forhistorisk arkæologi og middelalder/historisk arkæologi.

Postere skal have plakatformat (70 x 100 cm). Alle tilmeldte postere accepteres. Tilmelder du et indlæg, der alternativt kan præsenteres som en poster, skal du gøre opmærksom på dette i dit abstrakt.

Du kan tilmelde indlæg og/eller poster i perioden den 1. maj til og med den 31. maj 2019 via dette link

Bemærk! Tilmelding til orienteringsmødet skal ske i september 2019.

Information om tilmeldingsprocedure m.m. udsendes af ODM senere på året.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte;
Kasper Høhling Søsted
Museum Lolland-Falster
Tlf.: 5121 2950.
Mail: khs@museumlollandfalster.dk

Information om hovedtema på orienteringsmødet 2019

Vi gentager tidligere års succes Great Excavations om ekstraordinære udenlandske arkæologiske undersøgelsesprojekter.

Hovedtemaet er fælles for forhistorisk arkæologi og middelalder/historisk arkæologi.

Nærmere information vil fremgå af det foreløbige program, som offentliggøres den 12. juli 2019 på ODM’s hjemmeside.

Vi kan dog allerede nu afsløre, at programmet byder på to indlæg om hhv. The Stonehenge Riverside Project og Follobaneprojektet i Oslo.

Koordinatorerne for forhistorisk arkæologi og middelalder/historisk arkæologi
ODM’s orienteringsmøde 2019

31/05/2018