25/03/2021 - 09:30 - 11:00
Zoom

Det kræver timing, relationsarbejde og til tider held at få del i de mange fondsmidler til kultur og forskning. Dette webinar giver dig inspiration til museets arbejde med at hente midler hjem fra fonde og puljer – uanset projektets omfang og karakter.

Webinaret vil give dig indsigt i det danske fonds- og puljemarked og viden om, hvordan du retter henvendelse med både din idé og ansøgning.

Du vil bl.a. få:

• en introduktion til fundraising
  • gode tips og idéer til fondsansøgningen
  • info om faldgruber du bør kende til

Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål, også med udgangspunkt i dit eget projekt.
Efter webinaret vil du have fået fornyet inspiration og perspektiver på arbejdet med fundraising – forhåbentlig med en øget opmærksomhed på, hvordan du effektiviserer indsatsen.

Underviseren
Dennis Hørmann er partner i virksomheden Fundraiseren, som siden 2010 har hentet +300 mio. kr. hjem i fondsmidler til private og offentlige kunder, undervist +8.000 kursister, og som står bag produkter som Håndbog i fundraising, Danmarks største fundraising portal: Fonde.dk, og den ECTS-akkrediterede Fundraising Manager uddannelse. Dennis har især erfaring med at skaffe midler til projekter inden for kunst og kultur, uddannelse mv. Herunder også til udstillinger og anlægsprojekter i museumsbranchen.

OBS!
Webinaret er ikke et hands-on kursus i fundraising, men en introduktion. Hvis der efterfølgende er bred interesse blandt deltagerne, vil ODM arbejde for at udbyde et kursus i, hvordan man arbejder praktisk og strategisk med fundraising.

Projektledere og andre der skal søge midler til både større og mindre projekter
Dennis Hørmann
15/03/2021