Dato:
25/03/2021 - 09:30 - 11:00
Sted:
Zoom

Det kræver timing, relationsarbejde og til tider held at få del i de mange fondsmidler til kultur og forskning. Dette webinar giver dig inspiration til museets arbejde med at hente midler hjem fra fonde og puljer – uanset projektets omfang og karakter.

Webinaret vil give dig indsigt i det danske fonds- og puljemarked og viden om, hvordan du retter henvendelse med både din idé og ansøgning.

Du vil bl.a. få:

  • en introduktion til fundraising
  • gode tips og idéer til fondsansøgningen
  • info om faldgruber du bør kende til

Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål, også med udgangspunkt i dit eget projekt.
Efter webinaret vil du have fået fornyet inspiration og perspektiver på arbejdet med fundraising – forhåbentlig med en øget opmærksomhed på, hvordan du effektiviserer indsatsen.

Underviseren
Dennis Hørmann er partner i virksomheden Fundraiseren, som siden 2010 har hentet +300 mio. kr. hjem i fondsmidler til private og offentlige kunder, undervist +8.000 kursister, og som står bag produkter som Håndbog i fundraising, Danmarks største fundraising portal: Fonde.dk, og den ECTS-akkrediterede Fundraising Manager uddannelse. Dennis har især erfaring med at skaffe midler til projekter inden for kunst og kultur, uddannelse mv. Herunder også til udstillinger og anlægsprojekter i museumsbranchen.

OBS!
Webinaret er ikke et hands-on kursus i fundraising, men en introduktion. Hvis der efterfølgende er bred interesse blandt deltagerne, vil ODM arbejde for at udbyde et kursus i, hvordan man arbejder praktisk og strategisk med fundraising.

Målgruppe:
Projektledere og andre der skal søge midler til både større og mindre projekter
Underviser:
Dennis Hørmann
Tilmeldingsfrist:
15/03/2021
Pris:

DKK 250,- (ODM-medlemmer)

DKK 300,- (ikke-medlemmer)

Citater