Dato:
20/04/2021 - 12:30 - 14:00
Sted:
Zoom

Er jeres museum klar til at tage godt imod publikum i en tid med nye retningslinjer om corona-pas, afstand og mundbind? På dette webinar får du gode råd og konkrete redskaber til, hvordan du kan skabe et godt møde med publikum og håndtere eventuelle konflikter. Du får også en opdatering på de seneste retningslinjer fra myndighederne.

I spidsen for webinaret er skuespiller og coach Birgitte Raaberg, der også står for ODM’s populære heldagskursus ’God publikumsbetjening’. Hun suppleres af Dorthe Hammerich, kommunikationskonsulent i ODM, der præsenterer de seneste retningslinjer fra myndighederne. Har du et konkret spørgsmål til retningslinjerne, så send gerne til Dorthe forud for webinaret på dhr@dkmuseer.dk.

På webinaret får du en række tricks til imødekommende betjening. Det handler bl.a. handler om:

  • Krop og stemme
  • Energi og stamina
  • Nærvær og fokus


Målgruppe
Webinaret henvender sig både til frontpersonale og til ledere med ansvar for publikumsbetjening.

Tilmelding
Bemærk: Begrænset antal pladser og tilmeldingsfrist torsdag d. 15. april.
Link til webinaret udsendes fredag d. 16. april.

 

Underviser
Birgitte Raaberg, skuespiller og coach

 

NB! Webinaret kan ikke sidestilles med heldagskurset ’God publikumsbetjening’, der kræver aktiv deltagelse og har fokus på hele den kropslige dimension. Vi afholder gerne dette kursus ude på jeres museum, skræddersyet til jeres behov. Se også kurset God publikumsbetjening, der afholdes i Vartov 10. maj (kurset er fuldt booket, men ønsker du at komme på venteliste, kan du skrive til Lene Larsen på ll@dkmuseer.dk).

Målgruppe:
Frontpersonale og ledere med ansvar for publikumsbetjening
Underviser:
Birgitte Raaberg
Tilmeldingsfrist:
15/04/2021
Pris:

DKK 250  (ODM-medlemmer)

DKK 300 (ikke-medlemmer)

Der gives 10% rabat ved tilmelding af mindst to ansatte fra samme museum/institution.

 

BEMÆRK: Der er i øjeblikket tekniske problemer med udsendelsen af tilmeldingskvitteringer. Når du ser en bekræftelse på din skærm, er din tilmelding registreret, og du behøver ikke foretage dig yderligere - også selvom du ikke modtager en kvittering.

Citater