Dato:
16/11/2020 - 09:30 - 11:00

På dette webinar kan du blive klogere på, hvordan du som arbejdsgiver på et museum kan gøre en aktiv indsats for at forebygge krænkende adfærd og sexisme på din arbejdsplads – allerede nu.

Advokat og partner i Njord Lawfirm Miriam Michaelsen fortæller på webinaret om sit arbejde med sager om krænkende adfærd og sexisme. Webinaret indledes med en håndgribelig og kort introduktion til juraen og arbejdsgivers forpligtigelser, men sætter også fokus på det store billede. Vi kommer blandt andet ind på den nuværende samfundsstemning på netop dette område, og hvilke initiativer der er de vigtigste at tage lige nu.

Afslutningsvis vil der være mulighed for spørgsmål.

Først-til-mølle

Der er et begrænset antal pladser på webinaret. Bemærk tilmeldingsfrist: 11. november.

Underviseren

Miriam Michaelsen er advokat og partner i NJORD Law Firm og har mange års erfaring med at rådgive og undervise virksomheder i ansættelsesret og HR. Hun er oprindeligt specialiseret i ansættelses- og arbejdsret og rådgiver både danske og internationale virksomheder heri. Miriam står desuden i spidsen for NJORDs tværfaglige juridiske team, som rådgiver og fører retssager om digitale krænkelser.

 

Målgruppe:
Ledere på museer
Underviser:
Miriam Michaelsen
Tilmeldingsfrist:
11/11/2020
Pris:

DKK 250,- (ODM-medlemmer)

DKK 750,- (ikke-medlemmer)

Citater