Dato:
04/03/2021 - 09:30 - 11:00
Sted:
Zoom

Hvilken økonomisk værdi giver dit museum det omkringliggende samfund? ABS-modellen (Attraktionens Betydning for Samfundet) er en enkel og brugervenlig model til at dokumentere attraktionernes tilbageløb til samfundet. Den anvendes i dag af mange danske attraktioner, når de skal dokumentere deres værdi, f.eks. i forbindelse med fundraising eller interessevaretagelse. 

Webinaret sigter mod at give deltagerne viden om ABS-modellen, og hvad den kan, så de er klædt på til at begynde at arbejde med den.
På webinaret får du en grundig introduktion til, hvorfor det er relevant at arbejde med ABS-modellen, hvordan du konkret kommer i gang, og hvad det kræver. Du hører også fra et museum (Vikingeskibsmuseet), der allerede arbejder med modellen, og du får lejlighed til at stille spørgsmål.

Webinaret gør dig i stand til at:

  • Forstå hvorfor det er relevant at arbejde med at måle økonomisk tilbageløb til samfundet.
  • Forstå ABS-modellen og hvad det kræver at bruge den.
  • Forstå hvordan du kan bruge ABS-modellen i forbindelse med f.eks. fundraising, interessevaretagelse mv.
  • Tage beslutningen om hvorvidt dit museum skal begynde at bruge ABS-modellen.

Underviseren
Martin Østervig Larsen er Director i Epinion og sidder i ledelsens af Epinions team for Turisme, Kultur og Oplevelser. Martin har udviklet den nye ABS-model i tæt samarbejde med Top Attraktioner og Attraktionernes Udviklingsfond og gennemført analyser for et stort antal museer, attraktioner og oplevelsesaktører, herunder Moesgaard Museum, ARoS, SMK, Nationalmuseet og Nordjyllands Historiske Museer.                                                                                                                           

OBS!
Hvis I som museum ønsker at arbejde med ABS-modellen efterfølgende, koster det kr. 5.000 (ekskl. moms) om året at få adgang til værktøjet.

Målgruppe:
Ledere og ansatte der beskæftiger sig med økonomi eller fundraising
Underviser:
Martin Østervig Larsen
Tilmeldingsfrist:
28/02/2021
Pris:

DKK 250,- (ODM-medlemmer)

DKK 300,- (ikke-medlemmer)

Citater