Seminaret blev afholdt i Horsens, med godt 200 deltagere, over tre inspirationsfyldte dage 12.-14. marts. Videoerne af oplæggene ligger på Formidlingsnet. Herunder finder du fotos fra mødet, og oplægsholdernes slides.

Årets tema
Temaet er i år “Museet på Tværs”, og der sættes fokus på potentiale og faldgruber, dilemmaer og udfordringer, visioner og strategier, når det moderne museum arbejder på tværs. Hvordan skaber vi de bedste betingelser for samarbejder? Hvor går det godt og hvor går det galt? Og hvorfor? Gennem en række oplæg, diskussioner og workshops fra både ind- og udland er det seminarets mål at bringe inspiration til hverdagen, give stof til eftertanke, danne grobund for nye projekter og samtidig danne en forhåbentlig inspirerende ramme om erfaringsudveksling og vidensdeling på tværs af geografi og fag.

Se program og tilmelding

Fotos fra seminaret

Oplæg fra Seminaret - se dem herunder eller på Slideshare

Publiceret:
08/04/2013

Kommende arrangementer og kurser

Få overblikket i kalenderen - eller tilmeld dig nyhedsbrevet og få løbende besked

Oplæg fra ODM's seminarer

Du kan alle de indsamlede oplæg på ODM's Slideshare side. Husk at melde dig som "follower" hvis du vil have automatisk besked, når vi tilføjer nye oplæg.

Billeder fra ODM's arrangmenter

Se billeder fra afholdte arrangementer på ODM's Picasa side.