12/11/2018 - 13/11/2018
Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Til alle tilmeldte vil der, når de ankommer til Munkebjerg Hotel, ligge navneskilte mm., men ikke hele programmet og deltagerlisten, da ODM vil gerne opfordre til, at I selv printer (eller sparer på papiret). Programmet findes i hele sin udstrækning her på ODM’s hjemmeside. Ligesom deltagerlisterne og en "læs let udgave" med et oversigtligt program for alle faglige grupper.

Print her =

"læs let udgave" med et oversigtligt program for alle faglige grupper.

ODM fremsender faktura for deltagelsen umiddelbart efter mødets afholdelse.

Lokaleoversigt

Se deltagerliste med alle deltagere

Busser:
Fra Vejle station går der busser til Munkebjerg Hotel kl. 10.05, mandag den 12. november (busserne holder på adressen: Borgvold 12) og retur tirsdag den 13. november fra Munkebjerg Hotel kl. 16.35 til Vejle station.

Organisationen Danske Museer har herved fornøjelsen af at indbyde til årets faglige orienteringsmøde.

Det overordnede mål med orienteringsmødet er et ønske om at sikre yderligere netværk, faglig sparring og fælles referencer på tværs af den danske museumsverden, samtidig med at man i egen kreds stadig har mulighed for at debattere påtrængende og væsentlige faglige forhold.

Mødet er et to dages fagligt effektivt seminar, i år fra mandag d. 12.11.18 kl. 10.00 og til tirsdag d. 13.11.18 kl. 17.00.

Vi har valgt en anden opdeling af det traditionsrige møde. Derfor starter vi i år, efter en kort fælles session, direkte i de faglige grupper. Status for det museumspolitiske arbejde og aktuelle museumspolitiske debatter er herefter henlagt til sen eftermiddag på 1. dagen, lige før festmiddagen, og straks fra morgenstunden på 2. dagen.

I ODM glæder vi os over at kunne præsentere endnu et stort, omfattende og flot program, udtænkt og formuleret af en gruppe af Jeres museumskollegaer. Det vil igen i år vil få Munkebjerg Hotel til at summe af museumssnak i faggrupperne: Konservering, Kunstfaglig gruppe, Udstillingsgruppen, Naturhistorisk gruppe, Nyere tids kulturhistorie, middelalder/historisk arkæologi, samt Forhistorisk arkæologi.

Detaljeret program vil være klar på ODM’s hjemmeside primo november. Vi forventer op mod 400 deltagere fra landets museer til begivenheden.

Bindende tilmelding her på ODM’s hjemmeside senest mandag den 8. oktober 2018.
Når du har sendt din tilmelding, skal du forvente en kvittering til den mailadresse der er skrevet i din tilmeldingsformular.
NB! Dobbeltværelser har 1. prioritet på afholdelsesstedet - og et større antal eneværelser er derfor placeret "uden for huset".

Museumsmarked:
Husk også undervejs at komme til ”Museumsmarked” – hvor udvalgte leverandører præsenterer museumsrelevante produkter. Markedet er tilrettelagt af Museumstjenesten. Nærmer oplysninger ved henvendelse til Allan Risbo, Museumstjenesten, tlf.: 86 66 76 66.

15/10/2018 - 12:00