Skagens Kunstmuseer søger en museumsinspektør som primært skal arbejde med museets store samling af skagensmalernes værker, herunder forskellige registreringsopgaver, og med udvikling og produktion af særudstillinger. Det er med andre ord en stilling som giver mulighed for at grave sig helt ned i en unik samling og samtidigt arbejde kreativt med de mange facetter, der knytter sig til udstillings- og formidlingsarbejdet.

Der er tale om en 2-årig projektansættelse med start den 1. februar 2019.

Lidt mere om stillingen og arbejdsopgaverne

Du bliver en del af den kunstfaglige afdeling, som består af yderligere en inspektør, en registrator, en konservator, en formidler og en stab af omvisere. Museet har en uformel omgangstone og sætter pris på godt humør og kreativ tænkning, med vægt på den åbne dialog, vidensdeling og høj faglighed.

Du kommer til at indgå i et større, igangværende samlingsregistreringsprojekt med særligt fokus på kunstnerhjemmet Anchers Hus, der blev fusioneret med Skagens Museum i 2014 og dermed blev en del af et statsanerkendt kunstmuseum.

Du kommer til at arbejde med museets skiftende udstillinger og kommer i den forbindelse omkring opgaver som konceptudvikling, værkudvælgelse, udstillingsopbygning og -design, publikationsarbejde, formidlingstiltag, mv.

Derudover forventes du at indgå i den kunstfaglige afdelings brede spektrum af daglige driftsopgaver.

Ansøgning og spørgsmål

Ansøgningen skal være museet i hænde senest søndag den 9. december 2018.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kunstfaglig chef Charlotte Linvald, cl@skagenskunstmuseer.dk eller på tlf. 9844 6444.

Læs hele opslaget og søg stillingen her

Publiceret:
07/11/2018