Dato:
01/11/2018
Sted:
Vartov, Farvergade 27 D, København
Hvorfor slår noget indhold igennem på sociale medier, mens andet ikke når særligt mange? Det kigger vi nærmere på dette kursus, hvor vi dykker ned i forskellige teorier om og undersøgelser af brugernes adfærd på Facebook.

Du får redskaber til at arbejde mere konkret med dit indhold til Facebook, så det får større effekt.

Kurset er for dig, der har en forståelse for Facebooks termer såsom algoritme, rækkevidde, trending og engagement, eller for dig som har gennemført kurset ”Fasthold dit publikum med Facebook” og er klar til at tage skridtet videre.

På kurset lærer du bl.a.:
  • Hvad, der får brugerne til at engagere sig, så de deler, liker og kommenterer på vores opslag samt hvordan vi kan aktivere denne adfærd.
  • Hvorfor brugerne på Facebook har større tendens til at engagere sig med indhold, der enten bunder i følelser, eller som får dem til at se godt ud, og hvordan du kan arbejde med denne viden.
  • Hvorfor video er så vigtigt på Facebook, og hvordan det skal skæres og opbygges for at være effektivt.
  • Hvordan du skriver rubrikker og sammensætter indhold, der får dit publikum til at klikke, så det bliver spredt i feedet.
  • Hvad brugerne registrerer først, når de scroller sig gennem deres feed, og hvordan du opbygger et godt Facebook-opslag ud fra denne viden.
 

Underviser

Katrine Villarreal Villumsen arbejder som selvstændig journalist og social medie specialist. Hun har tidligere arbejdet som journalist hos Berlingske og DR Nyheder. Hos sidstnævnte var hun ansvarlig for indhold og eksekvering på DR Nyheders sociale medie-kanaler. I dag bruger hun primært sin erfaring til at undervise og rådgive journalister, virksomheder og organisationer i at opnå bedre tilstedeværelse på sociale medier.
 
 
Start- og sluttider
01.11.2018, kl. 10.00-17.00
Målgruppe:
For dig, som arbejder med museets profil på Facebook.
Underviser:
Katrine Villarreal Villumsen
Tilmeldingsfrist:
11/10/2018
Pris:

DKK 1.400 inkl. frokost (ODM-medlem)
DKK 1.600 inkl. frokost (ikke-medlemmer)