Dragt- og tekstilnetværket er et netværk af museer i Danmark med dragtsamlinger. Interesserede kulturinstitutioner og forskere, der arbejder med historiske dragter, kan også blive medlemmer. Netværkssamarbejdets mål er at styrke de faglige diskussioner om historiske dragter både forsknings- og formidlingsmæssigt samt danne et netværk for informationsudveksling om relevante seminarer, konferencer og dragtarbejdet på det enkelte museum. Dragt- og tekstilnetværket holder et årligt landsmøde, der placeres rundt omkring i landet, og det tilstræbes, at mødedeltagerne i forbindelse med hvert møde ser udstillinger af dragt.

 

Landsmøde og seminar for netværkets medlemmer 2019

Onsdag den 18. og torsdag den 19. september 2019 afholder netværket årsmøde og seminar på Rosenborg Slot i København.

Emnet er boligtekstiler og et righoldigt program med foredrag og omvisninger vil fortælle om boligtekstiler hos arbejdere, bønder, borgerskab og kongelige samt om, hvordan museerne løser udfordringerne ved at skulle udstille boligtekstiler.

Tilmelding. Tilmelding senest d. 9. august 2019. Der er en øvre grænse på 40 deltager. Pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet.

Tilmelding via ODM’s hjemmeside. Tilmelding er bindende og faktura udsendes fra ODM (dvs. ingen tilbagebetaling ved afbud).

Alle måltider – med undtagelse af middagen d. 18. september om aftenen, indtages i mødelokalet på Rosenborg. Middagen foregår på Cafe- & Ølhalle (i Arbejdermuseets kælder). Middagen inkluderer dagens husmandskost og 1 genstand, vin, øl, eller vand. Vegetar eller allergi oplyses ved tilmeldingen.

Indkvartering og bagage
Deltagere sørger selv for overnatning. 
Der er mulighed at stille bagage i forbindelse med mødet på Rosenborg.

Kontaktpersoner
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Merethe Kjeldgaard: mk@kosa.dk, telefon: 33186059. mobil: 51944860
Anna Sparr: ams@kosa.dk, telefon: 33186059. mobil: 26390501

 

Se mere om dragter og tekstiler via dette link: www.dragt.dk 

Publiceret:
25/01/2016

Tilmelding til Dragt- og tekstilnetværket

Her kan du tilmelde dig, hvis du ønsker at blive medlem

Tovholdere