ODM's medlemsmuseer tilbydes en række fordele, som findes her:

Advokatbistand
ODM har tilknyttet en ekspert i skatte- og momsret. Advokat Elsebeth Rasmussen, Hejm Vilsgaard Advokater, har rådgivet flere museer i specielt momsforhold, og ODM har indgået en aftale om at tilbyde en række juridiske opgaver på favorable vilkår.

Elsebeth Rasmussens kontaktinformationer samt klumme

Annoncering af stillingsopslag
Museer der er medlem, kan gratis få lagt stillingsopslag på ODM's hjemmeside. Jobopslagene deles også på ODM's LinkedInprofil, og der er desuden links til siden med jobsopslag fra nyhedsbrevet. 

Arrangementer
Ansatte på museer, der er ODM-medlem, får rabat på nogle ODM-arrangementer.

Efteruddannelse
ODM udbyder kurser til medlemmerne: Kurser.

Faglige netværk
Museernes medarbejdere har mulighed for at indgå i ODM's faglige netværk

Gratis adgang på museum
Alle fastansatte museumsmedarbejdere og bestyrelsesmedlemmer kan få udleveret et personligt museumskort. Kun enkelte medlemmer deltager ikke i ordningen.

Museum til museum
Medlemsmuseer kan dele nyheder om arrangementer m.m. med hinanden på siden Museum til museum. Vil du dele nyheder om arrangementer på dit museum? Send opslag til info@dkmuseer.dk.

ODM - Museernes mødested
Medlemmer af ODM har mulighed for at låne lokaler i Farvergade. Send en forespørgsel til info@dkmuseer.dk for at høre om ledigt lokale.

Presseklip
ODM abonnerer på presseklip om museer fra danske online-medier via Retriever. Er du ansat på et museum, der er medlem af ODM, kan du modtage nyhederne i en mail hver dag. Ønsker du at modtage nyhederne, så send en email til info@dkmuseer.dk med oplysninger om e-mailadresse og navn på museum/organisation.

Udvalg 
ODM's bestyrelse nedsætter faste udvalg, hvis der er behov for en permanent opmærksomhed omkring et væsentligt arbejdsområde. Bestyrelsen udpeger medlemmer og formand og fastlægger kommissorium.

Viden og redskaber
Find en række vejledninger og materialer til brug for medlemsmuseerne og deres virksomhed.

 

Publiceret:
06/02/2019

Nyt fra ODM

Tilmeld dig ODM's nyhedsbreve og vær opdateret på kurser, arrangementer og politisk nyt på museumsområdet.

Læs nyheder fra ODM