Til museerne: ODM's medlemmer kan gratis annoncere ledige stillinger på museerne på denne side og til ODM's følgere på LinkedIn. Send stillingsopslaget og evt. et foto til info@dkmuseer.dk

Til jobansøgere: Vær opmærksom på, at ODM kun bringer de stillingsopslag, som museerne selv har indsendt. Bemærk, at alle forhold vedr. stillingsopslagene alene varetages af den organisation, der er nævnt i opslaget. Spørgsmål bedes rettes direkte til organisationen, der søger en medarbejder og ikke ODM, som kun videreformidler opslagene for museerne.

Deadline for ansøgning: 22/04/2019

Museum Sønderjylland søger en kompetent og bredt favnende kulturhistorisk konservator til en fast stilling. Stillingen er på 37 timer pr. uge og er ledig til besættelse pr. 1. juni 2019 eller snarest derefter.

Stillingens indhold

...

Deadline for ansøgning: 23/04/2019

Nationalmuseet København er i fuld gang med en vidtrækkende forandringsproces. Museet eksperimenterer og tester nye formater for omvisninger, udstillinger, undervisning og kommercielle events. Perioden fra stenalder til og med vikingetid har i...

Deadline for ansøgning: 24/04/2019

Er du en god fortæller, og vil du være med til at levendegøre Hernings unikke tekstilhistorie? Så er det dig, Tekstilmuseet leder efter.

Tekstilmuseet nye udstilling Made in Midtjylland åbnede i 2018, og museet oplever stigende interesse...

Deadline for ansøgning: 29/04/2019

A Postdoc position in bio-anthropology at the Danish National Museum, with placement at the National Museum and at the Laboratory of Biological Anthropology at the Section of Forensic Pathology, Department of Forensic Medicine, Faculty of Health...

Deadline for ansøgning: 01/05/2019

Museum Thy søger en arkæolog til en stilling som museumsinspektør ved den arkæologiske afdeling. Stillingen ønskes besat pr. 1. juli 2019 eller snarest derefter.

StillingsindholdSom museumsinspektør vil du især komme til at arbejde med...

Deadline for ansøgning: 06/05/2019

En stilling som konservator på Fælles Museumsmagasin i Kulturregion Midt- og Vestsjælland er ledig til besættelse pr. 1. august 2018 eller snarest derefter.

De tilknyttede museer er Museum Vestsjælland og Sorø Kunstmuseum. De dækker...

Ledige jobs i Norden

Søger du job i Norden, kan du få et overblik over ledige jobs hos de svenske og norske museumsorganisationer:

Se ledige jobs i Sverige

Se ledige jobs i Norge

Opdateret på museumsområdet?

Tilmeld dig ODM's nyhedsbreve og vær opdateret på kurser, arrangementer og politisk nyt på museumsområdet.

Læs nyheder fra ODM