Til museerne: ODM's medlemmer kan gratis annoncere ledige stillinger på museerne på denne side og til ODM's følgere på LinkedIn. Send stillingsopslaget og evt. et foto til info@dkmuseer.dk

Til jobansøgere: Vær opmærksom på, at ODM kun bringer de stillingsopslag, som museerne selv har indsendt. Bemærk, at alle forhold vedr. stillingsopslagene alene varetages af den organisation, der er nævnt i opslaget. Spørgsmål bedes rettes direkte til organisationen, der søger en medarbejder og ikke ODM, som kun videreformidler opslagene for museerne.

Deadline for ansøgning: 14/04/2020

Ansøgningsfrist: 14-04-2020

A Postdoc position in archaeometry is offered in the Environmental Archaeology and Materials Science Section at the National Museum of Denmark.

Job description

The successful candidate will work with...

Deadline for ansøgning: 21/04/2020

Ansøgningsfrist: 21-04-2020

Museum Sønderjylland søger en erfaren og bredt favnende kunsthistoriker til at lede museets kunstenhed. Stillingen er på 37 timer pr. uge og er ledig til besættelse pr. 1. september 2020.

...

Deadline for ansøgning: 29/04/2020 - 16:00

Dansk Jødisk Museum søger en direktør, der sammen med et mindre men dedikeret og kompetent personale skal realisere og udvikle museets strategi om at arbejde med den jødiske kulturarv og historie i Danmark gennem 400 år. Dansk Jødisk Museum skal...

Opdateret på museumsområdet?

Tilmeld dig ODM's nyhedsbreve og vær opdateret på kurser, arrangementer og politisk nyt på museumsområdet.

Læs nyheder fra ODM

Ledige jobs i Norden

Søger du job i Norden, kan du få et overblik over ledige jobs hos de svenske og norske museumsorganisationer:

Se ledige jobs i Sverige

Se ledige jobs i Norge