Til museerne: ODM's medlemmer kan gratis annoncere ledige stillinger på museerne på denne side og til ODM's følgere på LinkedIn. Send stillingsopslaget og evt. et foto til info@dkmuseer.dk

Til jobansøgere: Vær opmærksom på, at ODM kun bringer de stillingsopslag, som museerne selv har indsendt. Bemærk, at alle forhold vedr. stillingsopslagene alene varetages af den organisation, der er nævnt i opslaget. Spørgsmål bedes rettes direkte til organisationen, der søger en medarbejder og ikke ODM, som kun videreformidler opslagene for museerne.

Deadline for ansøgning: 06/12/2019

Nationalmuseet søger en medarbejder, der skal være ansvarlig for den daglige drift af museets butik i Prinsens Palais (Nationalmuseet København). Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Nationalmuseet består af et direktørembede samt fire...

Deadline for ansøgning: 06/12/2019

Krigsmuseet søger en kompetent og energisk kommunikations- og formidlingsmedarbejder, der sammen med resten af enhedens lille team kan formidle Danmarks krigshistorie og sætte de store spørgsmål i relation til fænomenet krig under lup: Hvad er...

Deadline for ansøgning: 06/12/2019 - 12:00

Vendsyssel Kunstmuseum søger en dygtig og engageret museumsinspektør (barselsvikariat), som har lyst at indgå i en dedikeret stab, der arbejder målrettet med at realisere museets vision. Stillingen ønskes besat fra 1. februar 2020, da vores...

Deadline for ansøgning: 09/12/2019

Vores formidlingschef går på pension. Vi søger derfor en ny kollega til at stå i spidsen for udviklingen af museets formidling og kommunikation. Stillingen ønskes besat 1. februar 2020 eller snarest muligt derefter.

Som formidlings- og...

Deadline for ansøgning: 11/12/2019

Nationalmuseet søger en servicebetjent til enheden Bygning & Design, der er en del af museets afdeling for Drift & Administration.

Arbejdsområde

Dine opgaver vil omfatte museets servicefunktioner og du indgår i vores...

Deadline for ansøgning: 11/12/2019

Ansøgningsfrist: 11-12-2019 

Nationalmuseet søger en eventkoordinatorelev til ansættelse i en spændende elevstilling i Oplevelsescenter Kongernes Jelling i Jelling. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kongernes Jelling...

Deadline for ansøgning: 17/12/2019

Ansøgningsfrist: 17-12-2019

 

En stilling som bookingmedarbejder ved Krigsmuseet er ledig til besættelse snarest muligt.

Kunne du tænke dig at booke besøg og omvisninger i fantastiske rammer som Krigsmuseet, Frihedsmuseet...

Deadline for ansøgning: 18/12/2019

Ansøgningsfrist: 18-12-2019

 

Nationalmuseet søger en chef for enheden Kommercielle Aktiviteter. Stillingen ønskes besat pr. 1. marts 2020 eller snarest derefter.

Nationalmuseet består af et direktørembede samt fire...

Deadline for ansøgning: 19/12/2019

En nyoprettet stilling som driftsleder og site manager for gruppen "Museumsdrift & Publikumsoplevelser" på Frilandsmuseet Det Gamle Danmark og Søfart & Maritime Håndværk er ledig til besættelse snarest muligt.

...

Deadline for ansøgning: 30/12/2019

Om jobbetSvømmer du som en fisk i vandet blandt arkivalier, kan du holde styr på sagerne og er du vild med IT-arkivering? Så er det dig vi søger til Historisk Arkiv under Rudersdal Museer.Arkivet er både et lokalarkiv og et kommunearkiv, og...

Ledige jobs i Norden

Søger du job i Norden, kan du få et overblik over ledige jobs hos de svenske og norske museumsorganisationer:

Se ledige jobs i Sverige

Se ledige jobs i Norge

Opdateret på museumsområdet?

Tilmeld dig ODM's nyhedsbreve og vær opdateret på kurser, arrangementer og politisk nyt på museumsområdet.

Læs nyheder fra ODM