Til museerne: ODM's medlemmer kan gratis annoncere ledige stillinger på museerne på denne side og til ODM's følgere på LinkedIn. Send stillingsopslaget og evt. et foto til info@dkmuseer.dk

Til jobansøgere: Vær opmærksom på, at ODM kun bringer de stillingsopslag, som museerne selv har indsendt. Bemærk, at alle forhold vedr. stillingsopslagene alene varetages af den organisation, der er nævnt i opslaget. Spørgsmål bedes rettes direkte til organisationen, der søger en medarbejder og ikke ODM, som kun videreformidler opslagene for museerne.

Deadline for ansøgning: 04/10/2020

Ansøgningsfrist 04-10-2020

Naturhistorisk Museum i Aarhus søger en visionær og dynamisk chef for Salgs- og Kommunikationsafdelingen, der kan udvikle museets kommunikation og kommercielle indsatser.

Kan du skrive, så fuglene synger, og er...
Deadline for ansøgning: 07/10/2020

Ansøgningsfrist 07-10-2020

De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune søger museumsinspektør til Strandingsmuseum St. George - vores afdeling i Thorsminde.

Danmarks Vestkyst er noget særligt! Strandingsmuseum St. George fortæller...

Deadline for ansøgning: 12/10/2020

Ansøgningsfrist: 12-10-2020

Nationalmuseet søger en forretningsudvikler, der skal hjælpe museet mange besøgssteder gennem en forretningsmæssig udvikling. Formålet er at opbygge en bæredygtig økonomi, så vi kan give gæsterne gode oplevelser...

Deadline for ansøgning: 12/10/2020

Ansøgningsfrist 12-10-2020

SAGNLANDET LEJRE - landet du må udforske søger dygtig administrativ kontorblæksprutte på 28 t/u – barselsvikar - tidsbegrænset.

Kan du smile og sælge gennem telefonen, når vores kunder ringer? Kan...

Deadline for ansøgning: 12/10/2020

Ansøgningsfrist: 12-10-2020

Hvem er vi? Hvor kommer vi fra, og hvilket samfund skal vi skabe i fremtiden? I Nationalmuseets nye digitale medie ’Vores Tid’ skal vi stille de helt store spørgsmål – og hjælpe med at finde...

Deadline for ansøgning: 06/11/2020

06-11-2020

Ny Carlsberg Glyptotek søger en konservator eller conservation scientist til museets forskning indenfor antik polykromi. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år og 6 måneder.

Om jobbetVi tilbyder et alsidigt og spændende job...

Opdateret på museumsområdet?

Tilmeld dig ODM's nyhedsbreve og vær opdateret på kurser, arrangementer og politisk nyt på museumsområdet.

Læs nyheder fra ODM

Ledige jobs i Norden

Søger du job i Norden, kan du få et overblik over ledige jobs hos de svenske og norske museumsorganisationer:

Se ledige jobs i Sverige

Se ledige jobs i Norge