Tilmelding til ODM-seminar: Gæsterne kommer – men hvem er de, og er museerne klar til at tage imod?
Mandag den 26. september kl 10.00-17.00 på Danmarks Jernbanemuseum, Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)
Der gives 15% rabat ved tilmelding af mindst to fra samme museum/institution.
Her kan du beskrive særlige ønsker til seminaret/arrangementet eller til forplejning.
Se Betingelser for tilmelding til kurser her.
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også deltager på dette kursus.
Om kort tid modtager du en kvittering på mail. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrativ koordinator på ll@dkmuseer.dk.