Indmelding af oplæg til Udstilling og Formidling 2024
Open Call: Går du og dit museum med planer om en ny udstilling eller nye formidlingstiltag? Planlægningsgruppen for Udstilling & Formidling søger oplægsholdere til sessionen ’Nye og kommende udstillinger i støbeskeen. Oplægget skal præsentere udstillingen og de formidlingsgreb, der er brugt. Fortælle om de overvejelser, der ligger bag. Udfordringer undervejs. Og så er det vigtigt, at udstillingen eller formidlingen har en vis nyhedsværdi. Oplægget må max vare 20 minutter inklusive spørgsmål fra salen. Det er muligt at indmelde oplæg fra 1. maj - 7. juni 2024. Du får direkte besked fra de faglige koordinatorer i løbet af juni, hvis dit oplæg kommer med i programmet for dette års orienteringsmøde.
Beskrivelsen må fylde 2-3 linjer (ca. 60 karakterer) og vil blive vist i oversigtsprogrammet og på hjemmesiden.
Dit oplæg skal være begrundet med et abstrakt på maksimalt 150 ord.
Indsæt evt. link til yderligere information
Som udgangspunkt er der afsat max 20 minutter til hver præsentation inkl. spørgsmål fra salen.
Holder du oplægget sammen med kolleger? Skriv navn, institution og email på øvrige oplægsholdere.
Anden information til de faglige koordinatorer.
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med tilmeldingen af dette indlæg.
Om kort tid modtager du en kvittering på mail. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrativ koordinator Susanne Armand på sa@dkmuseer.dk.