8.-10. november 2012, samledes 440 tilmeldte fra hele landet til det Kultur-, naturhistorisk- og kunstfagligt orienteringsmøde, denne gang i Kolding. Orienteringsmødet havde et tætpakket program, der indledtes med en kort status i plenum om ODM’s aktuelle arbejde. Herefter fulgte de tilmeldte faggrupper hver deres faglige spor med information og debat. Som noget nyt var kollegaerne fra den kunstfaglige gruppe med til mødet.

Oplæg og billeder

Herunder finder du oplæg og billeder fra mødet. Du kan vælge at se dem her på sitet, eller vælge at gå til ODM's samling af oplæg på Slidehare, eller billeder på Picasa. Her kan du også se materialer fra tidligere års møder.

Publiceret:
22/11/2012

Materiale du vil dele?

Vi tager meget gerne imod yderligere billeder eller materialer tilknyttet mødet. Send det til os.

Oplæg

Se alle de indsamlede oplæg på ODM's Slideshare side. Husk at melde dig som "follower" hvis du vil have besked, når vi tilføjer nye oplæg.

Billeder

Se billeder fra afholdte arrangementer på ODM's Picasa side.

Nyhedsbreve

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og hold dig opdateret på kurser, arrangementer og politisk nyt indenfor museumsområdet.