Museerne fra Region Midt- og Nordjylland kaster sig i samarbejde med ODM ud i at sætte fokus på det danske museumsvæsen under Kulturmødet på Mors.

Igen i år har vi lånt "Antjes hus" på Kulturmødets hovedgade, hvor vi byder indenfor til garagesamtaler med politikere og kulturpersonligheder samt dialoger med helt almindelige kulturbrugere om berigende og inspirerende museumsoplevelser.

Vi håber, at så mange som muligt har lyst til at deltage i dette fælles tiltag, hvor der også er masser af tid og plads til gode, hyggelige stunder og nye venskaber med museumskollegaer.

VIGTIGT: Du behøver ikke at være fra et museum i Nordjylland eller Midtjylland for at være med. Vi mener det, når vi snakker om et samlet dansk museumsvæsen!

Hent en udførlig beskrivelse af årets museumsindslag "Vi elsker museer!" her

Herunder er fem af de væsentligste punkter, som du umiddelbart skal forholde dig til, hvis du vil være med:

1. Kulturmødet på Mors foregår over 48 timer fra den 22. til den 24. august.
  2. Museernes aktiviteter - "Vi elsker museer!" - er placeret på Gasværksvej/Kulturvejen 27 i Nykøbing Mors.
  3. Der er mulighed for billig overnatning i sommerhus på enten Nordmors eller Sydmors, 20 minutters kørsel fra Kulturmødet. I år har vi godt og vel 30 sengepladser fordelt på tre huse. Her gælder først-til-mølle-princippet. Sengepladser er fortrinsvis for aktive deltagere i "Vi elsker museer!".
  4. Der bliver sørget for rigelige mængder matadormix, kaffe og pizza til aftensmad til deltagerne i "Vi elsker museer!" samt morgenmad i sommerhusene. Frokosten klarer man selv.
  5. Tilmelding til deltagelse i museernes fælles indslag skal ske til Maria Breddam Slæggerup fra Museum Mors: maria.s@museummors.dk.
Publiceret:
23/05/2019