Torsdag den 12. marts kl. 19 på Aveny T i København uddeles Artbeat Prisen 2020.

Igen i år sætter HAVE A/S i samarbejde med Spar Nord Fonden fokus på den nyskabende og dagsordensættende formidling af kunst og kultur til Artbeat Prisen 2020. I en tid hvor mediebilledet og -forbruget bliver mere og mere fragmenteret hylder Artbeat Prisen personer, organisationer og projekter, der forstår at skære igennem og kombinere det kunstnerisk nyskabende med det formidlingsmæssigt fremsynede. De tre priser gives til personer, projekter eller organisationer, der på helt særlig vis har gjort sig bemærket i spændingsfeltet mellem kunst, kultur og formidling.

I år består nomineringsfeltet blandt andre af kaffesaloner på Charlottenborg, nye platforme for kvalitetsjournalistik dedikeret til kunst og kultur, moderne formidling af dansk rap-historie, rå lokal arkitektur i verdensklasse og musikalske egnsfortællinger fra Thy.

De nominerede til hovedprisen er:

• Michael Thouber, Kunsthal Charlottenborg
  • Kulturmonitor
  • Sarah Smed, Danmarks Forsorgsmuseum

Tilmedling er gratis på artbeatprisen.dk/tilmelding/

Der er et begrænset antal pladser.

Se hele invitationen her

Publiceret: