I anledning af det kulturelle dansk-tyske venskabsår 2020 afholder Dansk ICOM, Tysk ICOM og Kulturministeriet i samarbejde med Museum der Arbeit i Hamborg en konference om skiftende betydning og fortolkning af kulturarv. Konferencen finder sted på Museum der Arbiet i Hamborg den 18.-20. marts.

Se det foreløbige program her

Registering

Det dansk-tyske Kulturelle Venskabsår 2020

I 2020 markeres Det dansk-tyske Kulturelle Venskabsår 2020 gennem en række kulturudvekslingsaktiviteter i Danmark og Tyskland. Det sker gennem udstillinger, koncerter, teater, debatter, kunstneriske projekter samt kulturturisme.

Danmark og Tyskland deler mange centrale kerneværdier, ikke mindst hvad angår demokratiforståelse, ytrings- og religionsfrihed samt mindretalsbeskyttelse. Med afsæt i de dybe historiske bånd mellem Danmark og Tyskland skal Det dansk-tyske Kulturelle Venskabsår i 2020 videreudvikle og intensivere det allerede gode samarbejde mellem vores to lande, og sætte et internationalt eksempel for fredelig og fremadskuende sameksistens i det 21. århundrede.

Foto: Bundesstiftung Aufarbeitung, Harald Hauswald – Ostkreuz, Bild 910822hh02

Publiceret: