Statens Kunstfond samarbejder med EXPO Chicago om at lade to designkuratorer få adgang til deres kuratorprogram. Som en af USA’s mest markante internationale messer for moderne kunst og design, har EXPO Chicago mere end 135 internationale udstillere og udarbejder strategiske partnerskaber med samlere, kunstnere, institutioner og organisationer fra hele verden. Det er første gang, at danske designkuratorer bliver en del af programmet.

Internationalt netværk og lokal inspiration

Kuratorprogrammet giver to designkuratorer mulighed for at oparbejde et nyt internationalt netværk og viden om kulturscenen i Chicago. Som deltager i programmet vil du blive en del af en gruppe af kuratorer fra USA og resten af verden, og få adgang til udstillinger, studio visits og andre aktiviteter og netværksskabende arrangementer på tværs af det lokale design- og kunstfelt i Chicago. Kuratorprogrammet inkluderer desuden flybilletter og hotelophold for perioden.

Der er ansøgningsfrist den 21. september 2020.

For at søge skal du være designkurator med en væsentlig tilknytning til den danske kunsthåndværk- og designscene - studerende kan ikke søge.

Læs mere om program og ansøgning 

Foto: EXPO CHIGAGO by Kevin Serna

Publiceret:
02/09/2020