Det polske Erasmus+ kontor inviterer medarbejdere i kulturinstitutioner, som tilbyder uddannelse til voksne, til seminar om nøglekompetencer i uddannelsestilbud. Del dine erfaringer og bliv inspireret af dine europæiske kollegaer. Ansøgningsfristen er den 19. august 2019.

08. oktober 2019 til 10. oktober 2019
Warszawa, Polen

Målgruppe
Medarbejdere i kulturinstitutioner, som tilbyder uddannelse til voksne. Det kan eksempelvis være museer, biblioteker el. lign.

Formål
Formålet med seminaret er, at deltagerne får mulighed for at opbygget et europæisk netværk og dele erfaringer og ’best practices’ inden for voksenlæringssektoren. Ydermere vil seminaret fungere som en platform for diskussioner om projektideer og bistå i forberedelsen af udkast til Erasmus+ projekter i voksenlæringssektoren.

Tilmelding
For at komme med skal du udfylde et ansøgningsskema, hvor du kort begrunder din motivation for at deltage.

Læs mere og ansøg her

Alexander Theis Kjærby Andersen