Fra slutningen af maj genåbner kulturinstitutioner over hele landet - og dermed også undervisning for børn og unge i eksterne læringsmiljøer. Mange af kulturinstitutionerne har op til genåbningen udviklet undervisningstilbud, der lever op til nye behov og retningslinjer i en corona-tid, og gennem den seneste måned har museer, naturcentre og historiske miljøer stillet forløb, lokaler og udendørsarealer til rådighed for dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser i flere af landets kommuner.

28. maj åbnede en ny national portal for alle, der arbejder med undervisning af børn og unge i eksterne læringsmiljøer. Det er det eksisterende site: skoletjenesten.dk, der nu er udvidet og fremover understøtter både kulturinstitutioner, kommuner, uddannelsesinstitutioner og andre aktører i hele landet med viden, værktøjer, netværk og sparring.

Se pressemeddelelse om det nye site her
Se den nye portal her

Publiceret: