I anledning af Sønderskov herregårds 400-års jubilæum afholder Museet på Sønderskov et tværfagligt videnskabeligt seminar, hvor emnekredsen er danske herregårde i bred forstand med fokus på vidensdeling og sparring.

Museet på Sønderskov holder til i herregården Sønderskovgårds hovedbygning. En renæssancegård, med en hovedbygning fra 1620, men hvis historie går tilbage til middelalderen. Museet, som ligger lige nord for Kongeåen, er et statsanerkendt kulturhistorisk museum med såvel arkæologisk som nyere tids ansvarsområde. For tiden er museet i gang med en proces, hvor gentænkning af museets formidling står centralt. Seminarets forskellige videnskabelige bidrag vil fungere som inspiration for museets nye formidling. Desuden sigter museet mod en samlet publicering af seminarets oplæg.

Ud over en række oplæg vil Steffen Søndergaard, restaureringsarkitekt Vejen, og arkæolog Søren Brøgger, forestå rundvisning og oplæg om Sønderskovs bygningshistorie og restaurering.

Se program og oplægsholdere her

• Dato og tidspunkt: Torsdag den 5. november kl. 9.30-16.00
  • Sted: Museet på Sønderskov, Sønderskovvej 2, 6650 Brørup
  • Tilmelding og spørgsmål: Anne Cathrine Lorentzen, Museumsleder, 25302966, alc@sonderskov.dk