Tilmelding: Onlinekursus: Registrér din forskning på museet

30/09/2021 - 09:00 - 12:00

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)
Vælg hvilken type institution du komme fra.
Her kan evt. vælges flere
Her kan du beskrive særlige ønsker til kurset/arrangementet eller til forplejning

Om kort tid modtager du en kvittering på mail.

Har du spørgsmål, kontakt gerne kursussekretær Kirstine Martinsen på kwm@dkmuseer.dk.