Tilmelding til Chefnetværksmødet 2022
Den 14. og 15. september 2022.
Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)
Kr. 600. Derudover betales der for ophold, fuld forplejning (inkl. drikkevarer til hovedmåltiderne), øvrige udgifter og evt. efterrølgende overnatning.
Ved valg af indkvartering betales for fuld forplejning for hele mødet inkl. 1 øl/vand til frokost og middag med vin, øvrige udgifter relateret til mødet, samt evt. efterfølgende overnatning. Vi kan desværre ikke garantere at den valgte indkvarteringsform. Hvis der opstår problemer, vil du høre fra os.
Skriv eventuelle ønsker til kostypen (vegetar - veganer - allergi.....)
Her kan du beskrive særlige ønsker til arrangementet eller andet
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også deltager på dette kursus.
Det er Organisationen Danske Museer, der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du tilmelder dig dette kursus, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine personoplysninger. Se vores Cookie- og privatlivspolitik her.
Se Betingelser for tilmelding til kurser her.
Når du har sendt din tilmelding, skal du forvente en kvittering til den mailadresse, der er skrevet i denne tilmeldingsformular. Hvis ikke du modtager en mail, er din tilmelding ikke registreret hos ODM. Tjek evt. dit spamfilter for at se, om kvitteringen ligger der. Har du spørgsmål, så kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller tlf. 4914 3966
Om kort tid modtager du en kvittering på mail. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrativ koordinator Lene Larsen på ll@dkmuseer.dk.