Tilmelding til Dragt- og tekstilnetværkets årlige seminar og Landsmøde 2024

Mandag d. 16. september på KØN, Domkirkepladsen 5, 8000 Aarhus C

Tirsdag d. 17. september på Museum Østjylland, Stemannsgade 2, 8900 Randers

Hvis du deltager som privatperson, så skriv privat deltagelse i feltet.
Vi sender faktura til denne mailadresse.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)

Praktisk information:

Tilmeldingen til seminar og landsmøde er bindende, ingen tilbagebetaling ved afbud. 

Middagen mandag aften foregår hos Madklubben, Toldboden, Hack Kampmanns Plads 1-3, 8000 Aarhus C. Middagen er uden drikkevarer. Maden betales på forhånd via ODM, drikkevarerne betales på restauranten. 

Det bliver en treretters menu, hvor man kan vælge mellem vegetar og traditionel menu. Menuen er endnu ikke tilgængelig, men vil blive offentliggjort senere.

Prisen er inklusiv frokost, kaffe, brød, kage og frugt.
0,00 kr.
Har du nogle allergener der skal gøres opmærksom på?
Her kan du beskrive særlige ønsker til arrangementet eller andet
Se Betingelser for tilmelding til kurser her.
Det er Organisationen Danske Museer, der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Når du tilmelder dig dette kursus, giver du os tilladelse til, at vi må behandle dine personoplysninger. Se vores Cookie- og privatlivspolitik her.
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også deltager på dette kursus.
Om kort tid modtager du en kvittering på mail. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrativ koordinator Susanne Armand på sa@dkmuseer.dk.