Tilmelding: ODM ekstraordinær generalforsamling 2023
Den ekstraordinære generalforsamling vil blive afholdt d. 13. december kl. 13 i Odense (en let sandwich serveres fra kl. 12.30.)  Der vil også være mulighed for at deltage online i såvel møde som afstemning.
Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
Skriv gerne hvis du har nogle allergener eller anden specialkost der skal tages hensyn til
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også deltager i dette netværk.
Se betingelser her.
Om kort tid modtager du en kvittering på mail. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte administrativ koordinator Susanne Armand på sa@dkmuseer.dk.