København: Museerne, universiteterne og forskningen: Erfaringer, muligheder og udfordringer

Tilmelding til det regionale "gå hjem-møde" onsdag d. 15. maj 2019 kl. 14.00-19.00. Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2. 1213 København K.

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen).
Pris for deltagelse 200 kr. inkl. kaffe og let bespisning kl. 18-19. Faktura udsendes fra ODM efter mødet.
Skriv eventuelle ønsker til kosttype (vegetar - veganer - allergi....)
Bemærkninger i øvrigt:

Obs! Når du har sendt din tilmelding, kan du forvente en kvittering til den mail adresse der er skrevet i denne tilmeldingsformular. Modtager du IKKE en kvittering, så kontakt os. Du er ikke tilmeldt hvis du ikke har en kvittering.

Please note: When you have clicked "Tilmeld" (sign-up), you should receive an email confirming that you are registred. If you do not receice an email, please contact us. Sign-up is only valid if you have the confirmation email.

Har du spørgsmål kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller telefonnummer: + 45 4914 3966.