Netværk for nyere tids fysiske kulturarv 2021

17/05/2021 - 10:30 - 16:00
Den Gamle By, Viborgvej 2, Aarhus

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
NB! EAN består af 13 tal, og kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.)
Udfyld evt. personreference ID
Pris for deltagelse 350,- inkl. let frokost og kaffe mv. Faktura udsendes fra ODM efter mødet.
Skriv eventuelle ønsker til kosttype (vegetar - veganer - allergi....)
Her kan du beskrive særlige ønsker til kurset/arrangementet eller til forplejning
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også deltager på dette kursus.

Obs! Når du har sendt din tilmelding, kan du forvente en kvittering til den mail adresse der er skrevet i denne tilmeldingsformular. Modtager du IKKE en kvittering, så kontakt os. Du er ikke tilmeldt hvis du ikke har en kvittering.

Please note: When you have clicked "Tilmeld" (sign-up), you should receive an email confirming that you are registred. If you do not receice an email, please contact us. Sign-up is only valid if you have the confirmation email.

Har du spørgsmål kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller telefonnummer: + 45 4914 3966.