ODM's fagligt orienteringsmøde 2020 i Konservatorgruppen

16/11/2020
Mødet afholdes som Webinar! Login til mødet fremsendes til deltagerne efter den 9. november. Deltagelse i webinaret er gratis.

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
Der er gratis at deltage i webinaret.
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også er en del af ODM’s faglige orienteringsmøde.

Når du har sendt din tilmelding, kan du forvente en kvittering til den mail adresse der er skrevet i denne tilmeldingsformular.

Hvis ikke du modtager en mail, er din tilmelding ikke registreret hos ODM. Tjek evt. dit spamfilter for at se, om kvitteringen ligger der.

Har du spørgsmål kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller telefonnummer: 4914 3966.