PURE – registrer din forskning på museet

26/10/2020 - 10:00 - 16:30
ODM, Farvergade 27 D, 2. sal
Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)
Vælg hvilken type institution du komme fra.
Her kan evt. vælges flere
Her kan du beskrive særlige ønsker til kurset/arrangementet eller til forplejning
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også deltager på dette kursus.

Om kort tid modtager du en kvittering på mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Morten Stenak på ms@dkmuseer.dk.