Tilmeld Kultur-, naturhistorisk og kunstfagligt orienteringsmøde 2019

06/11/2019 - 07/11/2019
Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Felter markeret med rød * er obligatoriske.

Du kan finde din institutions medlemsnummer her.
EAN består af 13 tal. Kun tallene skal skrives (ikke punktummer el.lign.) EAN er et nummer, offentlige institutioner benytter til fakturering. Er din institutionen medlem hos ODM, behøver du ikke udfylde feltet.
Der kan være en Personreference-ID knyttet institutionens EAN. Udfyld, hvis I har et sådant (og det vil fremgå på EAN-fakturaen)
Jeg deltager i følgende: (vælg kun én gruppe - den gruppes program du hovedsaligt deltager i)

Det er ikke længere muligt at tilmelde indlæg i orienteringsgrupperne!

Skriv personens navn og den institutution personer kommer fra:
Skriv eventuelle ønsker til kosttype (vegetar - veganer - allergi....)
Der er mulighed for at medbringe relevant materiale/posters i mindre omfang. Alle posters/materialer accepteres (forvent derfor ikke tilbagemelding). Hvis du allerede har tilmeldt posters i forbindelse med indmelding af indlæg, skal du ikke tilmelde den/disse igen.
Her kan du beskrive særlige ønsker til arrangementet eller andet
Jeg accepterer, at ODM bruger mit navn, institutions navn og min mailadresse i forbindelse med navneskilte, deltagerlister mv., som deles med andre deltagere, der også er en del af ODM’s faglige orienteringsmøde.

Når du har sendt din tilmelding, kan du forvente en kvittering til den mail adresse der er skrevet i denne tilmeldingsformular.

Hvis ikke du modtager en mail, er din tilmelding ikke registreret hos ODM. Tjek evt. dit spamfilter for at se, om kvitteringen ligger der.

Har du spørgsmål kontakt gerne Lene Larsen, ll@dkmuseer.dk eller telefonnummer: 4914 3966.